MENÜ

Kóka János nem mond le.

 

Az SZDSZ frakcióvezetője, volt pártelnök kijelentette: addig lesz frakcióvezető, amíg élvezi a képviselőcsoport többségének bizalmát, és van esély a válságkezelésre, illetve az adócsökkentésre. A szabad demokraták új elnöke, Retkes Attila és az új ügyvivői testület a múlt héten lemondásra szólította fel Kóka Jánost. Retkes Attila kilátásba helyezte azt is, hogy ellenkező esetben kizárhatják a pártból a képviselőcsoport vezetőjét. Retkes Attila teljesítményével kapcsolatban az SZDSZ-ből kilépők, az elnök politikája és mondatai ellen tiltakozók százai világosan elmondták a véleményüket, ehhez neki nincs mit hozzátennie - mondta Kóka János.

 

 

Kiírták a két országos kereskedelmi rádiós frekvenciapályázatot.

 

Második nekifutásra kiírta a pályázatot a Danubius és a Sláger rádió által használt hullámsávokra az ORTT. A távirati iroda információi szerint jelentősebb változás a fizetendő koncessziós díj mértékében van: az első évre a terveknek megfelelően 350-700 milliós ajánlattal lehet pályázni, utána azonban - a korábban tervezett 10-15 helyett - a nettó árbevétel nyolc százalékát meghaladó összeget kell megajánlaniuk a 200 milliós alapdíj fölött a pályázóknak. A két országos rádió koncessziós szerződése novemberben jár le.

 

 

Mégsem helyettesítik pontonhíddal a Margit hidat.

 

Nem lesz pontonhíd a fővárosban a Margit híd felújítása alatt. A Főpolgármesteri Kabinet ülésén elhangzott, hogy az ideiglenes átkelő nem jelentene valódi megoldást. Túl drága lenne ugyanis, és csak kevés autó mehetne át rajta, az alsó rakpartoknál állandó dugók alakulnának ki miatta. A Margit hidat augusztus 21-én zárják majd le az autósforgalom elől, egy évre. A híd lezárásának idején nem áll le a villamosforgalom és gyalogosan, valamint biciklivel is át lehet menni rajta.

Hírek

Szavazás

Mien a zenei ízlésed?
Jazz
Népzene
Blus
Egyházi
Minden
Asztali nézet